Sikko Fikirler & Yorumlar

Güneş Gözlüğünün Göt Kaldırma Kuvveri

Posted on: Eylül 7, 2009

Gözlük göt kaldırır

Gözlük göt kaldırır

Evet arkadaşlar, son zamanlarda dikkatimi çeken bir husustan bahsetmek isterim. Ben oldum olası insanlardaki göt kalkmışlığına neden olan şeyleri arar ve bir feylesof gibi inceleme gereği duyarım. Peki neden? çünkü amına kodumun bu durumları beni gıcık eder.

Önceki postlarımda da bazı göt kaldıran hususlara değinmiştim. Şimdi ise özellikle yaz aylarında sıkça karşılaştığımız güneş gözlüğü mevzuuna gelelim.

Arkadaşım, bu güneş gözlüğü öyle bir alettirki onu taktığın an Frodo’nun yüzüğü taktığı an gibi hissettirir adamı. Güneş gözlüğü takan erkek/kadın, sanki bir süperstar olmuş gibi böyle bi havalar, efedime söyliyim kendini üstün görme tribine girer amına koyim.

Tam sikko adam ve kadınların yapacağı bir iştir bu. Lan götveren gözlüğü taksan ne olur takmasan ne olur ?

o gözlüğü takan erkek kendini caddeden eve gideen kadar 8 karı sikebiliyor muş gibi götü kalkar.

kadınlar da ise, adriana limanın elinden sevgilisini almışta, ümraniye sokaklarında yürüyor gibidir. kime havan be güzelim? hele bunların türbanlı versyionları vardır ki kafayı yedirtir. türban ve güneş gözlüğü çok asortik durur sanki.

tahminlerime göre güneş gözlüğü takan türbanlılar kendilerini aşırı derecede bir bok zanneder ve sandığınızdan daha da kaşar olurlar.

neyse, yani kısacası güneş gözlüğü adam da altyapısı olmayan artizlik katar ama tırttır.

1 Response to "Güneş Gözlüğünün Göt Kaldırma Kuvveri"

Geçen bi güneş gözlüğü aldım ve evet, gerektikçe takacağım da… Şimdilerde fıldır fıldır seni arıyorum, bu yorumların hesabı sorulacak!! 😛

Şaka bi yana da, güneş gözlüğü bazen gayet işlevsel. Göt kaldırmak için kullananlar çoğunlukta olabilir ama başta araba sürmek ya da güneş altında çok gezmek gibi durumlarda bir kurtarıcı görevi görebiliyor bu şeyler.

Yorum bırakın

uyarı

18+ yetişkenler için

Arşivler

tıklama şeysi

  • 51.134 hits

Sayfalar

Eylül 2009
P S Ç P C C P
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930